Čajové novinky

V tomto počasí na draka není snad nic lepšího, než šálek čaje. Přijďte se ohřát, třeba u nějakých těch čajových novinek, které dneska dorazily do čajovny.
Rozšířili jsme pro Vás nabídku oolongů - modrozelených čajíků.
DONG FAN MEI REN  - Orientální kráska.  Nádherný, více oxidovaný oolong z Formosy (Taiwan) zpracovaný výhradně ručně. K procesu oxidace dochází již na samotné rostlině, díky cikádám, které napadají čajové lístky, narušují jejich strukturu a tím dodávají čaji ovocně kořeněné tóny. Jantarová barva nálevu, medová vůně a jemně ovocná, nasládle kořeněná chuť s dlouhotrvajícím aftertastem. 
GUI FEI - Výtečná třída středně oxidovaného pečeného oolongu z Formosy. Sklízen a zpracován rovněž ručně. Krásný celistvý list lehce rolovaný, kořeněné chuti. Barva nálevu sytě žlutá,vůně pronikavě kořeněná, nasládlá. Chuť lehce po medu, koření a lískových ořechů. 
Ideální čaje na prohřátí těla.
Dále jsme pro Vás doplnili nabídku japonských čajů.
GYOKURO WAZUKA
SENCHA SEIKO
a
jedna malá novinka
TAMARYOKUCHA KUMAMOTO - což je tak trochu "tradiční" japonský lehce pražený zelený čaj z ostrova Kjúšú. Tento čajík náleží do nejvyšší sorty tohoto čaje u dodavatele z oblasti Kumamoto. List pocházející z první sklizně (ichibancha). Krásný světlý list pravidelného tvaru. Typická pražená ovocná sladká vůně. Nálev je příjemně sladký, mírně pražený a lehce nasládlý. Vřele doporučujeme, omezené množství. 
Krásný den Vám všem, nejen milcům čaje! :-)

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Čajovna u Pekla

OTEVÍRACÍ DOBA

Po - Pá: 10:10 - 22:22
So - Ne, Svátky: 13:13 - 22:22

Sady Pětatřicátníků 29, Plzeň 30100

IČP: 1008776068
+420605189518
Čajovník na telefonu v rámci otevírací doby, rezervé možné telefonicky a nebo přes facebook, e-mail, formulář na těchto stránkách.

cajovnaupekla@gmail.com
Vytvořeno službou Webnode