Dýmkový workshop / ne 24. 11. / 13:00

Dýmkový workshop aneb vše o dýmkách pro nováčky!!!

Máš rád vodní dýmky? Chtěl bys ji mít doma nebo ji doma máš, ale nechutná podle tvých představ? Nejsi si jistý, jakou korunku použít, na jaký druh tabáku? Jak o svou dýmku pečovat?

Pokud se ti v hlavě honí stejné nebo podobné otázky a stále nenalézáš správné odpovědi, nachystali jsme si něco, co tě posune dál ve tvých znalostech o dýmkách.


O co vlastně půjde?

Náš projekt vznikl na popud zákazníků, kteří se nás často ptají na základní otázky okolo dýmek. My bychom rádi zkušenosti nasbírané po čas dýmkaření předali dál. Kurzem, vše o dýmkách pro nováčky, Vás provede náš dlouholetý spolupracovník a zaměstnanec Jakub Urban.

Jak to bude probíhat?

Workshop je určen pro malou skupinku maximálně o 6 osobách, aby zážitek z celého kurzu byl co nejintenzivnější. Časová náročnost se bude pohybovat okolo 2,5-3 hodin.

Na začátek Vám připravíme pár dýmek, aby bylo co kouřit a povíme si základní informace o vodní dýmce samotné, z čeho se skládá, jak funguje, jaké jsou typy atd… Následně si povíme něco o tabácích, korunkách a způsobech nabíjení. U nabíjení zůstaneme déle a ukážeme si různé způsoby nabití, a to že jich je opravdu požehnaně. Poté si sami vyzkoušíte nabít svoji dýmku a tu si také vykouříte.

Zde vznikne prostor pro takové povídání při vodní dýmce o škodlivosti dýmek, typech uhlíků, vývoji dýmkaření do budoucna a mnoho dalších tématech, týkajících se dýmek.

Kolik to bude stát a co v tom mám?

Máte v tom tedy 2,5-3 hodiny posezení v čajovně, kdy budete moci nepřetržitě kouřit dýmku (okolo 6ti dýmek) a k tomu pít čaj. Voda je samozřejmostí. A zkušeného instruktora, který vás celým tímto kurzem provede.

Cena je rozdělena do dvou balíčků, liší se pouze tím, co si na konci workshopu odnesete.

První, je určen především pro lidi, kteří se přijdou naučit nové věci, nabít dýmku, zakouřit a popít čaj (doma již dýmku mají).

Druhý, je určen pro lidi, kteří doma dýmku nemají, a proto si odnesou takzvaný starter pack. Ten bude obsahovat vodní dýmku, tabák a uhlíky. Vlastně vše potřebné, abyste mohli doma uplatnit znalosti, které jste načerpali.


ZÁKLADNÍ: 990 Kč

STARTER PACK: 2990 Kč (navíc vodní dýmka, tabák 50g, uhlíky 1kg)

Těšíme se na Vás.

Rezervace nebo podrobnější informace na tel.: 605189518

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Čajovna u Pekla

OTEVÍRACÍ DOBA

Po - Pá: 10:10 - 22:22
So - Ne, Svátky: 13:13 - 22:22

Sady Pětatřicátníků 29, Plzeň 30100

IČP: 1008776068
+420605189518
Čajovník na telefonu v rámci otevírací doby, rezervé možné telefonicky a nebo přes facebook, e-mail, formulář na těchto stránkách.

cajovnaupekla@gmail.com
Vytvořeno službou Webnode